Formatie Bacau

Bower 85mm f1.4 sample

Cu un larg repertoriu, variate instrumente si sunet de calitate, formatia Remus Munteanu ofera un ambient muzical exceptional, aducand bucurie si voie buna in randul oricarei petreceri. Remus, solistul vocal-instrumentist al trupei, s-a nascut in Bacau, intr-o familie cu traditie in muzica, astfel ca impreuna cu fratele lui Bebe Munteanu, inveseleste petrecerile bacauanilor de mai bine de 20 de ani.

Primii pasi in muzica i-a facut alaturi de tatal sau, un foarte bun instrumentist, de la care a mostenit dragostea pentru saxofon, iar prima experienta in arta muzicii lautaresti a avut-o la varsta de 10 ani, sub aripa ocrotitoare a tatalui, pe care il insotea la nunti si petreceri. A absolvit “Liceul de muzica” din Bacau, la sectia “Canto si clarinet”, astfel ca in prezent, nu este doar un virtuos al saxofonului, ci si un solist cu deosebite calitati vocale.

Formatia Remus Munteanu este o adevarata echipa de profesionisti, compusa din lautari talentati, cu studii muzicale, care asigura reusita fiecarei petreceri., formatia abordeaza orice gen de muzica (muzica usoara, populara, caffe concert, latino, dance, blues, vals, tango, rock’n roll, etc.) diversificand astfel programul pentru a fi pe placul tuturor si pentru a intretine atmosfera evenimentului.

De-a lungul carierei, au performat alaturi de voci renumite din industria muzicala, precum: Sofia Vicoveanca, Mioara Velicu, Viorica Macovei, Laura Lavric, Gabriel Dorobantu, Nicu Paleru, Elena Gheorghe, Emilia Ghinescu, Andra, Anna Lesko si multi altii. Alaturi de aptitudinile pe care le detin in domeniul muzicii, formatia vine insotita si de instrumente si echipamente profesioniste ce definesc o sonorizare ireprosabila pentru orice gen de evenimente private din toata tara si in strainatate.

Pentru o petrecere de neuitat, formatia Remus Munteanu este alegerea perfecta!

 

 

 

 

Comentariile sunt dezactivate.